Wil je voor een groot evenement of een tuinfeestje een feesttent huren? Bij ons zit je goed! In overleg met jullie bepalen we welke tent het best bij jullie feest of evenement past, afhankelijk van de ondergrond, beschikbare ruimte en aantal personen. Ook helpen we graag bij het inrichten van jullie tent. De feesttent wordt door ons gebouwd en uiteraard ook afgebroken.

Met gemak een feesttent huren

Een feesttent huren bij Breukers Verhuur betekent vooral gemak. Een feesttent huren is namelijk niet het enige wat je bij ons doet! Je doet ook kennis en ervaring op. Wat heb je bijvoorbeeld allemaal nog meer nodig? Heb je genoeg glazen? Zijn er voldoende barkrukken en statafels? Je huurt het er zo allemaal bij! Wij kennen de verhoudingen en helpen jullie graag op weg.Een feesttent voor elk feest

Wij beschikken over verschillende feesttenten. Kies bijvoorbeeld voor een van onze stretchtenten, doordat wij verschillende afmetingen in ons assortiment hebben is er altijd een geschikte stretchtent beschikbaar! Of kiezen jullie liever voor een grote Alu feesttent van bijv. 200 vierkante meter of eenvoudige pagodetent. Onze tenten worden uiteraard brandschoon aangeleverd, maar ook na afloop hoef je niet zelf op de tenten of vloeren staan te schrobben. Laat dat maar lekker aan ons over. Je wil graag een feesttent huren, de zorgen nemen wij voor onze rekening.

Je kan al onze producten eenvoudig op ons offertesysteem plaatsen. Op je offerte verzamelt je alle producten die je nodig hebt voor jullie feest of evenement, terwijl je gewoon verder kijkt op onze site. Verstuur uiteindelijk jullie offerte en wij maken er een scherpe totaalprijs van!

Een feesttent huren? Dat doe je bij Breukers Verhuur Twente! Hier vind je een overzicht van de mogelijkheden: