21 diner organiseren 


Breukers Verhuur is dé ideale partner op het gebied van verhuur van artikelen voor een speciale gelegenheid. Wil jij of je ouders een 21 diner organiseren? Wil je dit groots aanpakken en kom je bestek, borden en glazen te kort? Door onze jarenlange ervaring in de horeca verhuur weten wij feesten of evenementen als geen ander tot een succes te maken. Ook rondom het organiseren van je 21 diner in Ensched en omgeving ontzorgen we je graag door de gewenste materialen aan huis te leveren. Voor alle benodigdheden voor een mooi aangekleed diner zoals bestek, dinerborden, amuselepels en zilveren statafelrokken ben je hier aan het juiste adres. 


Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

21 (verlichte cijfers)

Maak je 21 diner compleet met deze eyecatcher!

80,00*

visibility
shopping_cart

Amuselepel

Breng de smaakpapillen van jouw gasten op gang met een amuse. Hiervoor kun je een amuselepel huren bij Breukers Verhuur.

0,45*

visibility
shopping_cart

Bar steigerhout klein

Steigerhouten bar voorzien van lekblad, spoelbak, spoelglans en -borstel, schuimspaan en koolzuur.

65,00*

visibility
shopping_cart

Barkrukken huren

U heeft barkrukken nodig voor uw feest of evenement? Bij Breukers Verhuur kunt u een barkruk huren. Een bar met barkrukken is vaak net...

5,00*

visibility
shopping_cart

Bestekbak

1,50*

visibility
shopping_cart

Biertap huren (staand)

Uiteraard kunt u bij ons ook een staande biertap huren. Een staande biertap is eenvoudig te verplaatsen en handig op uw tuinfeest of...

45,00*

visibility
shopping_cart

Blind buffet

Voorzien van lekblad

27,50*

visibility
shopping_cart

Blind buffet steigerhout

Steigerhouten blind buffetbar

27,50*

visibility
shopping_cart

Bordenwarmer

Verrijdbare bordenwarmer geschikt voor borden met een maximale diameter van 27cm. 220V

32,50*

visibility
shopping_cart

Borrelglas op voetje

0,25*

visibility
shopping_cart

Broodmes

1,50*

visibility
shopping_cart

Buffetrok wit

Afmeting 400x73

13,50*

Waarom een 21 diner? 


Een 21 diner is steeds populairder. Vooral onder studenten in grote steden wordt dit feest volop gevierd. Het moment dat je 21 jaar wordt vinden wij ook zeker een feestje waard. Organiseer samen met ons je 21 diner geheel in stijl. Bedenk een thema, maak de menukaarten op en stuur de uitnodigingen naar je vriendinnen of vrienden. Wij leveren alle benodigdheden voor het diner op locatie. Uiteraard weten wij van Breukers Horecaverhuur hoe je een diner compleet organiseert. Ons grote partyassortiment vind je hier online, dus vraag snel een offerte aan! 
 

Partyverhuur Twente 


Wil je het 21 diner groots aanpakken en is het huis van je ouders te klein? Huur gerust alle middelen zoals, een partytent, stoelen en statafels hier online. Breukers Horecaverhuur heeft alles in huis om een perfect en betaalbaar 21 diner te organiseren in Twente. Bekijk ons ruime assortiment aan bestek, borden en wijnglazen voor een perfect gedekte tafel. Voor een partytent huren in de omgeving van Enschede, Boekelo, Hengelo en geheel Twente ben je hier aan het juiste adres. 

Voor overige vragen kun je dagelijks telefonisch contact met ons opnemen via: 

Telefoonnummer 053-4500445 of mailen naar info@breukersverhuur.nl