VAN 10 STATAFELS NAAR 1200mtr² VERHUURSPEKTAKEL

Nee, we zijn zeker niet de grootste verhuurder. Dat is ook niet ons doel. Maar de afgelopen 15 jaar hebben we wel een hele mooie groei doorgemaakt. Juist het persoonlijke contact met onze klanten vinden wij het leukste. Dat ene complimentje na een geslaagd feest maakt ons trots. Daar doen wij het voor, elke dag weer.


In 2008 kregen wij een unieke kans om de verhuurtak van Slijterij Breukers in Boekelo over te nemen. Spannend, absoluut. Een opleiding tot ‘feestaannemer’ was er niet, maar wij zijn het avontuur aangegaan. Breukers Verhuur was geboren.

Het assortiment van statafels en barretjes hebben we al snel uitgebreid met allerhande feestattributen, zoals koelkasten, tenten, servies, barbecues en zelfs verlichte kerstbomen. Sinds enkele jaren maken wij ook zelf in onze werkplaats verschillende meubels, zoals de hoogglans witte lijn of de steigerhoutenlijn.

Ons team is de afgelopen jaren gegroeid, en zo ook het pand. Als wij niet zelf bij je langs komen, dan is dat wellicht Peter, Coen, Ricco, Dani of Wilson. Uiteraard altijd met dezelfde energie en passie. Zo bouwen wij dagelijks de mooiste bedrijfsfeesten, bruiloften, tuinfeesten en borrels. En ben je benieuwd wie iedere week weer zorgdraagt voor de afwas en het linnengoed? Maak dan kennis met Eva!


Vanaf heden bieden wij met onze partyservice ook drankenpakketten voor alle evenementen, vraag naar de mogelijkheden!


Rutger & Jessica