Bij Breukers Verhuur kun je een bar naar keuze huren, voor elk feest of evenement. Bijv. een vaste of mobiele bar. Maar ook een eenvoudige tafeltap is mogelijk. Alle bijbehorende accessoires kun je ook bij ons huren. Een bar huren? Dat doe je bij Breukers horecaverhuur Twente!

 Met gemak een bar huren

Een bar huren bij Breukers Verhuur betekent vooral gemak. Een bar huren is namelijk niet het enige wat je bij ons doet! Je doet ook kennis en ervaring op. Wat heb je bijvoorbeeld allemaal nog meer nodig? Heb je genoeg glazen? Zijn er voldoende barkrukken en statafels? Je huurt het er zo allemaal bij! Wij kennen de verhoudingen en helpen je graag op weg.

Een bar voor elk feest

Wij beschikken over verschillende barren. Zo kun je een mobiele bar huren of een vaste bar. Wil je echt voor een bepaald thema gaan dan kun je zelfs een bruine bar huren Onze producten worden uiteraard brandschoon aangeleverd, maar ook na afloop hoef je niet zelf op het rooster staan te schrobben. Laat dat maar lekker aan ons over. Je wilt graag een bar huren, de zorgen nemen wij voor onze rekening.

Je kunt al onze producten eenvoudig op ons offertesysteem plaatsen. Op je offerte verzamel je alle producten die je nodig hebt voor je feest of evenement, terwijl je gewoon verder kijkt op onze site. Verstuur uiteindelijk je offerte en wij maken er een scherpe totaalprijs van!

Mobiele bar huren

Je kunt bij ons ook een mobiele bar huren. Een groot voordeel van deze bar is dat je deze makkelijk kunt verplaatsen. Het is soms lastig om te bepalen waar je de bar in de feestruimte neer wilt zetten. De gasten moeten er gemakkelijk bij kunnen komen om een biertje te halen, maar de mobiele bar moet niet in de weg staan. Als de plaats niet bevalt, dan heb je nog de mogelijkheid om de bar tijdens het feest te verplaatsen. Dat is het voordeel wanneer je een mobiele bar huurt.