Gluhweinketel
Gluhweinketel
Ketel voorzien van tapkraan. Verschillende standen mogelijk. 220V
€ 15,00 *
Prijs voor Verhuur
Aantal: 
Bestellen
 

Gluhwein voor de winterdag

Heeft u binnenkort een kerstmarkt? Wilt u aan uw kraampje graag glühwein serveren uit een ketel? In dit soort gevallen biedt een glühweinketel dé uitkomst. Een glühweinketel is een speciale ketel waarin je glühwein kunt warm maken en warm houden tijdens koude omstandigheden. De ketel heeft verschillende standen en is voorzien van handige tapkraan.

Een glühweinketel huren bij Breukers

Een glühweinketel geeft sfeer. Tijdens een koude winterdag is de geur van warme sinaasappel, kruidnagel en rode wijn vanaf een afstand te ruiken. Als u een glühwein kraampje heeft zullen er binnen de kortste keren mensen op af komen die u deze heerlijke warme winterdrank kunt serveren in een bijpassende mok of beker. Deze zo gehete warme wijn verwarmt de handen tijdens een kerstmarkt of is perfect na een middagje schaatsen. Het zorgt ervoor dat de mensen binnen de kortste keren weer een warm gevoel van binnen krijgen tijdens deze donkere winterperiode. 

Voor het huren van een gluhweinketel hoeft u niet langer meer te zoeken. Breukers Horecaverhuur staat voor u klaar, ook tijdens de koudere dagen van het jaar!