Partytent 4x4
Partytent 4x4

Voor elke gelegenheid kunt u bij Breukers Verhuur een partytent huren. Onze partytent kan voor elke gelegenheid en op elke locatie in Twente geleverd worden.

€ 80,00 *
Prijs voor Verhuur

 

Aantal: 
Plaats op offerte

Partytent huren

Voor elke gelegenheid kunt u bij Breukers Verhuur een partytent huren. Onze partytent kan voor elke gelegenheid en op elke locatie in Twente geleverd worden. We voorzien u uiteraard graag van tips en informatie om uw feest tot een succes te maken. 

Een complete feesttent huren 

Een feesttent huren bij Breukers Verhuur betekent vooral gemak. Wij leveren de feesttent op locatie af en zetten deze klaar op de gewenste plek. Om uw feest compleet te maken denken wij graag met u mee. Wat heeft u bijvoorbeeld allemaal nog meer nodig? Heeft u genoeg borden? Zijn er voldoende (sta)tafels en stoelen? Wij zijn thuis op elk feest! Geen evenement is ons te groot of te klein. Alles is mogelijk! Evenementenverhuur bij Breukers Verhuur betekent vooral gemak. Wanneer u voor uw evenement voor ons kiest huurt u ook kennis en ervaring in, wij weten precies wat bij de organisatie van een evenement komt kijken.