Witte klapstoelen huren (Weddingchair)

Witte klapstoelen huren Wilt u witte klapstoelen huren voor bv. een bruiloft? Onze witte klapstoelen of weddingchairs zijn zeer geschikt voor recepties en ceremonies.

€ 2,50 *
Prijs voor Verhuur

 

Aantal: 
Plaats op offerte

Witte klapstoelen huren

Onze witte klapstoelen, ook wel bekend als de weddingchair zijn dankzij hun elegant witte uiterlijk uitermate geschikt voor recepties, feestjes en ceremonies. De uitstraling van de weddingchair geeft elke gast een luxueus gevoel. Op de weddingchair zit ook een klein wit kussentje, hierdoor hebben uw gasten nog meer comfort! Dus als de speciale dag eindelijk is aangebroken kunnen uw gasten er comfortabel en stijlvol bij zitten. Bij het plannen van een bruiloft of feestje heeft u al genoeg aan uw hoofd, met onze weddingchairs helpen wij u die speciale dag net iets makkelijker te laten verlopen.

De witte klapstoelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn zeer makkelijk op te vouwen. Zo heeft u binnen aanzienbare tijd genoeg zitplaatsen gecreëerd voor al uw gasten. Tip van ons: De witte klapstoelen kunnen eventueel ook nog sierlijk worden aangekleed met linten, bloemen of stoffen. De witte klapstoelen zijn naast een bruiloft ook uitstekend te huren voor bijvoorbeeld een luxe diner of een andere luxe aangelegenheid.

Witte klapstoelen huren, dat doet u bij Breukers Horecaverhuur!