U wilt uw medewerkers graag laten zien dat u ze waardeert, wellicht deed u dit altijd met een gezellig diner of kerstfeest en daar hoort natuurlijk een kerstpakket bij. Dit jaar zal het er echter iets anders uit gaan zien, met de huidige maatregelen kan die sfeervolle kerstborrel fysiek helaas niet doorgaan.

Gezelligheid en sfeer staan centraal tijdens de koude December maand, en laten wij nou een concept bedacht hebben dat hier feilloos bij aansluit. WIj richten bij u op de plas of in de hal een ware drive-through in, compleet met stretchtent en winters decor, natuurlijk ontbreken de kerstbomen, vuurkorven en flame heaters niet. Uw medewerkers blijven veilig in hun auto's en beleven en proeven toch de warmte en gezelligheid, door middel van markeringen worden zij de drive through doorgeleid, terwijl ze hun kerstpakketten in ontvangst nemen.

 Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Brandhout

Brandhout voor vuurkorf/haard

7,95*

visibility

Decor 'Winters tafereel'

Decoratiewand bestaande uit schakelbare delen. Totale lengte 9.76mtr, hoogte 2.20mtr.

115,00*

visibility

Decor skirek

15,00*

visibility

Dinertafel 80x120

Geschikt voor 4-6 personen

4,00*

visibility

Dinertafel 80x200

Geschikt voor 6-8 personen

6,50*

visibility

Dinertafel rond 150cm.

7,00*

visibility

Flame heater (RVS)

Pyramide Flame heater RVS huren Bij Breukers Verhuur kunt u een terrasheater huren. U wilt toch niet dat uw gasten tijdens uw feest of...

47,50*

visibility

Gluhweinketel

Ketel voorzien van tapkraan. Verschillende standen mogelijk. 220V

15,00*

visibility

Heater huren (blower groot)

Bij Breukers Verhuur kunt u een heater huren. U wilt toch niet dat uw gasten tijdens uw feest of evenement last hebben van kou?

37,50*

visibility

Hotpot/soepketel

Inhoud 11ltr. 220V

12,00*

visibility

Kabelhaspel 10mtr.

220V

2,50*

visibility

Kerstboom met verlichting

Een kerstboom met lampjes huren doet u bij Breukers Verhuur. Ook de aankleding voor uw kerstborrel huurt u eenvoudig via onze site.

22,50*

Verhuur Drive Through


Heeft u niet voldoende capaciteit of brengt een drive through hinder in uw bedrijf? 
Wij beschikken zelf ook over een kerstpakketten drive through op industrieterrein de Marssteden in Enschede, informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Verhuur kerstdecoratie Twente

Voor al u kerstdecoratie en benodigdheden op locatie in de omgeving van Twente en omstreken, zoals Haaksbergen, Boekelo, Enschede en Hengelo bent u hier aan het juiste adres!
 

Heeft u vragen?

U kunt bij ons terrecht voor alle vragen over de mogelijkheden rondom verhuur voor de Kerst. We staan dagelijks voor u klaar.

Telefoon: 053-4500445
Mail: info@breukersverhuur.nl

 Of vul ons contactformulier in!