Meubilair huren

Bij Breukers Verhuur kunt u uw meubilair huren voor feesten of evenementen. Wij beschikken over een breed verhuurassortiment. Dinertafels, terrastafels, loungestoelen, klapstoelen, te veel om op te noemen, meubilair is bij ons in alle soorten en maten te huren.

Meubilair huren betekent service

Meubilair huren bij Breukers Verhuur betekent vooral gemak. Meubilair huren is namelijk niet het enige wat u bij ons doet! U doet ook kennis en ervaring op. Wat heeft u bijvoorbeeld allemaal nog meer nodig? Heeft u genoeg glaswerk? Zijn er voldoende tafels? U huurt het er zo allemaal bij! Wij kennen de verhoudingen en helpen u graag op weg.Weergave:
  2 / 2  Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Dinertafel 80x120

Geschikt voor 4-6 personen

4,00*

visibility
shopping_cart

Banken huren (25x220)

Voor uw feest of evenement kunt u bij ons banken huren. Eenvoudig uit te klappen en makkelijk te plaatsen. Banken huren? Dat doet u bij...

2,50*

visibility
shopping_cart

Tafel 70x220

Geschikt voor 8-10 personen

5,00*

visibility
shopping_cart

Stackchair rood

Luxe gestoffeerde stapelstoel

2,75*

visibility
shopping_cart

Koppelstuk voor Samsonite klapstoel

Kunststof lichtgewicht stoelkoppeling voor klapstoel Samsonite.

0,25*

visibility
shopping_cart

Klapstoelen huren (Samsonite)

Klapstoelen huren Voor elke gelegenheid kunt u bij ons klapstoelen huren. Voor feesten en evenementen, symposia, spreekzalen, etc. Binnen...

0,95*

visibility
shopping_cart

Terrasstoelen huren (wit)

Voor extra zitplaatsen op uw feest of evenement kunt bij ons terrasstoelen huren. Makkelijk te stapelen en eenvoudig te plaatsen....

2,00*

  1  2   

Uw evenement is onze zorg

Onze producten worden op locatie geleverd en weer opgehaald. Meubilair huren bij Breukers Verhuur betekent ook hygiëne. Onze producten worden uiteraard brandschoon aangeleverd, maar ook na afloop hoeft u niet zelf op stoelen staan te schrobben. Laat dat maar lekker aan ons over. U wilt graag meubilair huren, de zorgen nemen wij voor onze rekening.

Aanbod meubilair huren

Door ons ruime aanbod aan meubilair om te huren, is de kans groot dat er iets voor u tussen staat. Zo beschikken wij over de volgende producten: 

  • Diverse stoelen
  • Ontvangstbalie
  • Topcovers
  • Plantenzuilen
  • Statafels
  • Loungeblokken
  • Verschillende maten biersets
  • Zitzakken
  • Barkrukken
Bekijk het assortiment en hopelijk zit er iets voor u tussen!

U kunt al onze producten eenvoudig op ons offertesysteem plaatsen. Op uw offerte verzamelt u alle producten die u nodig heeft voor uw feest of evenement, terwijl u gewoon verder kijkt op onze site. Verstuur uiteindelijk uw offerte en wij maken er voor u een scherpe totaalprijs van!


Meubilair huren? Dat doet u bij Breukers Verhuur!